Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Dakgoten reparatie Utrecht

Dakgoten zorgen voor een juiste afvoer van regen en bijvoorbeeld smeltende sneeuw. Als de dakgoot lekt, krijgt u logischerwijze hemelwater op plaatsen waar dat niet moet. Er kan vochtdoorslag plaatsvinden van de buitenmuur naar de binnenmuur, met schimmel en rotting tot gevolg. Maar ook kan een kapotte afvoer voor wateroverlast in de tuin of op het terras of de oprit zorgen. Tijdens een flinke regenbui ziet u natuurlijk meteen waar een lek zit, maar u kunt ook na een regenbui kijken of u op muren natte plekken ziet of in de tuin plaatsen waar veel water staat. Ook tijdens het schoonmaken van de dakgoten, kunnen er scheurtjes of gaatjes worden ontdekt. Een kapotte dakgoot moet op tijd gerepareerd worden om ernstigere problemen te voorkomen. Laat Klusdirect komen voor een dakgoten reparatie Utrecht en u bent weer snel van de overlast af.

 

Dakgoten van verschillende materialen

De meeste dakgoten zijn tegenwoordig van pvc of een andere soort kunststof. Het is afhankelijk van de grootte van het lek én de staat van de rest van de dakgoten of het zin heeft deze te repareren of de dakgoot te vervangen. Een nieuwe dakgoot (laten) plaatsen is soms goedkoper dan een dakgoot reparatie. Bovendien kan een eerste lek de vooraankondiging zijn van meer lekken op termijn, in dat geval is het ook beter de dakgoot te vervangen.

Dakgoten kunnen ook van zink, koper of een ander metaal zijn. Lekkages vindt u bij deze goten vaak op plekken waar naden lopen. In zo’n geval heeft een dakgoten reparatie Utrecht zeker zin. Alleen als de dakgoten na vele jaren door ouderdom en slijtage zo dun zijn geworden, dat er op willekeurige plaatsen gaten in beginnen te vallen, zult u ook deze dakgoten moeten vervangen.

 

Dakgoten reparatie Utrecht door Klusdirect

  • Klusdirect voor een ervaren vakman bij u in de buurt;
  • Voor inspectie, schoonmaken en reparatie van dakgoten;
  • Ook voor vogelnesten verwijderen;
  • Zowel voor metalen dakgoten als kunststof dakgoten reparatie Utrecht;
  • Tevens andere werkzaamheden op en rond het dak;
  • Klusdirect geeft betrouwbaar advies;
  • Altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs;
  • Vrijblijvend een offerte opvragen.

 

Zelf doen of laten doen

Een handige klusser kan veel zelf doen, ook een dakgoten reparatie Utrecht. Maar net als veel andere werkzaamheden aan en rond het dak, kunt u zich afvragen of het veilig is dit zelf te doen. De Klusdirect specialist heeft niet alleen de kennis en ervaring om deze werkzaamheden veilig en goed uit te voeren, maar ook de materialen en middelen. Denk daarbij aan goede ladders, hoogwerkers of een steiger en aan de juiste reparatiemiddelen voor uw type dakgoot. Kunt u veilig bij de plek van het lek komen, dan zou wel alvast voorwerk kunnen doen. De dakgoot schoonmaken en vooral de plek waar het lek zit, vet- en stofvrij maken, zodat het reparatiemiddel goed hecht. Dat scheelt in kosten voor arbeidsloon.

 

Meer weten

Wilt u zeker weten of een reparatie zin heeft of dat u beter de dakgoot kunt vervangen, neem dan contact op en laat Klusdirect u adviseren. Een offerte voor een dakgoot reparatie kunt u sowieso al vrijblijvend aanvragen.

 

Bekijk ook:

Direct contact