Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Dakgoten schoonmaken Amstelveen

Daken en dakgoten hebben in ons klimaat heel wat te verduren. Door storm en wind kunnen bladeren, takken en ander vuil in de dakgoot terechtkomen en in natte omstandigheden kan er gemakkelijk algengroei ontstaan. De dakgoot en het afwateringsysteem raken snel verstopt waardoor overstromingen en lekkages kunnen ontstaan. Ook vogelnestjes zijn een veel voorkomende oorzaak voor het verstopt raken van dakgoten en regenpijpen. Minimaal eens per jaar de dakgoten schoonmaken Amstelveenis daarom een belangrijk iets. U kunt dit eenmalig door Klusdirect laten doen, maar ook periodiek, en dan bijvoorbeeld gelijktijdig met een dakinspectie. Als de vakmensen van Klusdirect uw dakgoten schoonmaken Amstelveen, controleren zij meteen uw afwateringsysteem op mogelijke zwakke plekken en lekken.

 

Zelf dakgoten schoonmaken Amstelveen

U kunt ervoor kiezen zelf uw dakgoten schoon te maken. Zeker als de dakgoot niet moeilijk te bereiken is en u er niet voor terugdeinst op de ladder allerlei handelingen uit te voeren. Toch kiezen veel mensen ervoor deze klus uit handen te geven. Niet alleen omdat ze het niet aandurven, geen goede ladder hebben, of te weinig tijd, maar ook omdat de kosten voor het laten schoonmaken van de dakgoten reuze meevallen. Een vakman kan vanwege zijn ervaring en de juiste materialen snel én goed te werk gaan, waardoor de kosten meevallen. Klusdirect hanteert scherpe tarieven en werkt bovendien door het hele land. U kunt daarom altijd uw dakgoten laten schoonmaken door een Klusdirect vakman.

 

Daarom laat u uw dakgoten schoonmaken Amstelveen door Klusdirect

  • De Klusdirect vakmensen werken snel en goed;
  • Tevens inspectie van het hele afwateringsysteem;
  • Klusdirect werkt door het hele land;
  • Klusdirect hanteert scherpe tarieven;
  • Altijd een eerlijk advies en heldere afspraken;
  • Schone dakgoten voorkomen lekkages;
  • Periodiek laten schoonmaken is gemakkelijk.

 

Dit kunt u zelf doen

Als de vaklieden van Klusdirect uw dakgoten schoonmaken Amstelveen, kunt u hen behulpzaam zijn – en daardoor tijd en kosten besparen – door ervoor te zorgen dat bomen en struiken in de buurt van de dakgoot gesnoeid zijn. Dit voorkomt meteen ook dat er erg veel bladeren en takken in de dakgoot terechtkomen. Ook haalt u bijvoorbeeld tuinmeubilair en andere obstakels weg die mogelijk de ladder van de mensen van Klusdirect in de weg staan. Soms is een dakgoot alleen via de tuin van de buren bereikbaar, vertel hen tijdig dat Klusdirect uw dakgoten komt schoonmaken en vraag toestemming om in hun tuin te komen. Hebt u een poort en bent u zelf niet thuis als Klusdirect komt, vergeet dan niet de poort van het slot te halen.

 

Wat kan Klusdirect nog meer voor u doen

Dakgoten schoonmaken Amstelveen is goed te combineren met een andere klus op of aan het dak. We noemden al de dakinspectie, maar ook het reinigen van het dak, het dak isoleren, lood- en zinkwerken, schoorsteen vegen of het impregneren van het dak en de gevel zijn klussen die u in één moeite door, door Klusdirect kunt laten uitvoeren. Bel voor meer informatie of vraag direct vrijblijvend een offerte aan voor het dakgoten schoonmaken Amstelveen en mogelijke anderen klussen.

 

Bekijk ook:

Direct contact