Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Dakkapellen schoonmaken Waalre

Een dakkapel is het meest kwetsbare gedeelte van uw dak. Hij vangt wind, regen en vuil. Zowel houten dakkapellen als dakkapellen van kunststof – zoals Trespa – hebben regelmatig onderhoud nodig. Een schone dakkapel ziet er niet alleen mooier uit, u verlengt ook de levensduur van de dakkapel aanmerkelijk als u hem goed en regelmatig onderhoudt. De meeste mensen laten hun dakkapel schoonmaken door een bedrijf als Klusdirect omdat dit veiliger is dan zelf doen en bovendien altijd met de juiste middelen wordt gedaan. Na het reinigen kunt u de dakkapel eventueel ter bescherming laten behandelen met een waxlaag. Regen parelt snel van de dakkapel waardoor mossen en algen geen kans krijgen. Bovendien is de dakkapel een volgende keer veel gemakkelijker schoon te maken omdat ook vuil minder vat heeft op de dakkapel.

 

Dakkapellen van hout en van kunststof

Het spreekt voor zich dat een dakkapel van hout zeer regelmatig onderhoud nodig heeft om houtrot te voorkomen. Een keer per jaar een algemene reinigingsbeurt en eens in de vier à vijf jaar opnieuw schilderen is geen overbodige luxe. Maar ook kunststof zoals Trespa, heeft onderhoud nodig. Minder intensief, dat wel, maar als vuil, mos en algen eenmaal vat krijgen op het harde kunststof, is dat erg moeilijk te reinigen. U kunt daarom beter regelmatig uw dakkapellen schoonmaken Waalre, dat voorkomt dat er een blijvende grauwsluier of groene waas op uw dakkapel komt te liggen.

 

Dakkapellen schoonmaken Waalre door Klusdirect

  • Klusdirect, ook bij u in de buurt;
  • Klusdirect werkt met ervaren vakmensen;
  • Deze vakmensen werken met de beste middelen;
  • Ook voor onderhoudscontracten;
  • Tevens reparatie aan eventuele mankementen;
  • Ook voor andere werkzaamheden op en rond het dak;
  • Klusdirect voor een eerlijk en betrouwbaar advies;
  • Hoge kwaliteit, lage prijzen;
  • Vrijblijvend advies en / of een offerte aanvragen.

 

Zelf doen of laten doen

In principe kunt u natuurlijk zelf uw dakkapel schoonmaken Waalre, maar zoals bij elke klus op het dak: denk aan uw veiligheid. Klusdirect beschikt over de juiste middelen – zoals steigers of hoogwerkers en ladders – en materialen. Daarbij weten zij ook precies welke reinigings- en onderhoudsmiddelen wel en niet geschikt zijn. Ook kunnen zij goed inschatten in welke staat de onderdelen van de dakkapel verkeren en of er op korte termijn bepaalde reparaties of andere werkzaamheden te verwachten zijn. Al met al heeft het zo zijn voordelen om door Klusdirect uw dakkapel te laten schoonmaken. Voor de kosten hoeft u het niet te laten, zo duur is het reinigen van uw dakkapel niet. De prijzen zijn afhankelijk van de grote van de dakkapel en de werkzaamheden die u wilt dat er gebeuren. Buiten de basisschoonmaak kunt u denken aan het waxen van de dakkapel en het schoonmaken van markiezen en andere buitenzonwering bijvoorbeeld.
Wilt u uw houten dakkapel opnieuw laten schilderen, ook daarvoor kunt u terecht bij Klusdirect.

 

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat het u gaat kosten als Klusdirect uw dakkapel gaat schoonmaken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem op andere wijze contact met ons op.

 

Bekijk ook:

Direct contact