Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Dakreparatie Rotterdam

Een dak heeft in het Nederlandse klimaat heel wat te verduren. Vooral het geweld van een storm kan voor flinke schade aan uw dak zorgen, maar ook de sluipende effecten van felle zon, vorst en regen zijn op de lange duur merkbaar. Ze kunnen voor zwakke en lekkende plekken zorgen die in het begin nog helemaal niet opvallen, en als u de gevolgen – vochtkringen, afbladderend geschilderd hout, een muffe geur – opmerkt, bent u eigenlijk al te laat. Een periodieke dakinspectie is daarom aan te bevelen. Overigens, als u Klusdirect belt voor een dakreparatie Rotterdam, dan zal de dakdekker van Klusdirect ook de rest van het dak inspecteren, dat geeft u de zekerheid dat het dak weer een tijdje meegaat. Mochten er veel slechte plekken zijn, dan kan de dakdekker ook een dakrenovatie adviseren.

 

Dakreparatie Rotterdam aan elk type dak

De dakdekker van Klusdirect voert reparaties aan elk type dak uit, platte daken, hellende daken en gebogen daken. Bij een plat dak is het niet altijd meteen duidelijk waar het lek zit. Sommige scheurtjes of breuken vallen niet of nauwelijks op en het is ook niet altijd gezegd dat bijvoorbeeld vochtplekken aangeven waar het lek zit. Het dak moet dan ook heel grondig geïnspecteerd worden. Bij een pannendak is het vaak sneller duidelijk waar het probleem zit. Een kapotte dakpan – of een missende – valt sneller op. Maar ook bij een hellend dak is het probleem niet altijd meteen duidelijk, er kunnen bijvoorbeeld scheurtjes in de loodslabben bij de schoorsteen zitten of de voegen bij de nokvorst zijn versleten. Dus ook bij een hellend dak is een nauwkeurige inspectie gewenst. Dakpannen die broos zijn of barstjes vertonen, kunnen meteen vervangen worden – mits er vervangende exemplaren aanwezig zijn.

 

Dakreparatie Rotterdam door Klusdirect

  • Klusdirect verzorgt dakreparaties in heel Nederland;
  • De Klusdirect dakdekker voert meteen een dakinspectie uit;
  • Ook voor periodieke dakinspectie of het reinigen van uw dak;
  • Vakkundige beoordeling en eerlijk advies;
  • Zowel voor hellende en platte als voor gebogen daken;
  • Klusdirect repareert uw dak tegen concurrerende tarieven;
  • Bij Klusdirect weet u waar u aan toe bent;
  • Een offerte voor een dakreparatie Rotterdam of andere klus kunt u vrijblijvend aanvragen.

 

Dakreparatie Rotterdam en de verzekering

Uw opstalverzekering vergoedt in veel gevallen de gevolgen van een lekkage, maar nooit de kosten van de dakreparatie Rotterdam zelf. Neem contact op met uw verzekering als u bijvoorbeeld het plafond opnieuw moet sauzen of een deel van de isolatie moet vernieuwen na een lekkage. Per verzekering kunnen de polisvoorwaarden verschillen, maar de meeste verzekeringen vergoeden de gevolgen van een lekkage aan het dak of ontstane schade door een kapotte dakgoot.

 

Klusdirect, ook voor andere klussen

Klusdirect voert ook andere klussen aan of op uw dak uit. Sterker nog, u kunt voor alle klussen aan uw woning bij Klusdirect terecht. Waar u ook woont in Nederland. Wilt u advies over een dakinspectie, dakreparatie Rotterdam of denkt u aan een dakrenovatie, aarzel niet en neem contact op met Klusdirect of vraag meteen vrijblijvend een offerte aan.

 

Bekijk ook:

Direct contact