Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Gevelreiniging Amersfoort

Het lijkt zo eenvoudig, te vergelijken met het schrobben van het terras of de oprit, maar zo gemakkelijk is het reinigen van de gevel niet. Bij een onjuiste behandeling kan er gemakkelijk schade ontstaan. Verkleuringen, barstjes en scheuren, verpoedering, schilfering en verlies van de vochtwerende werking zijn voorbeelden van dergelijke schade. Bent u de trotse bezitter van een monumentaal pand, dan kan het zelfs zijn dat u een gemeentelijke vergunning moet hebben om de gevel te mogen laten reinigen. Schakel daarom een specialist in van Klusdirect als een gevelreiniging Amersfoort nodig is. Na de gevelreiniging Amersfoort is het bovendien raadzaam – en soms zelfs onontbeerlijk – om de gevel te impregneren om de gevel (weer) vocht- en vuilwerend te maken.

 

OSB keurmerk

Het OSB – Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten – is de branchevereniging voor schoonmaakdiensten. Hieronder valt ook de gevelreiniging Amersfoort. Gevelreinigingsspecialisten die het OSB keurmerk dragen, garanderen de beste kwaliteit.

Omdat een gevelreiniging Amersfoort zo’n specialistisch werk is, werkt Klusdirect alleen met gevelreinigingsspecialisten die door het OSB zijn gecertificeerd.

 

Gevelreiniging Amersfoort door een specialist van Klusdirect

  • Klusdirect werkt met OSB-gecertificeerde gevelreinigingsspecialisten;
  • Voor alle reinigingsmethoden;
  • Voor alle soorten ondergronden;
  • Voor het verwijderen van alle soorten vuil en aanslag;
  • Ook voor het impregneren van gevels;
  • Ook bij u in de buurt;
  • De gevelreiniger van Klusdirect geeft betrouwbaar advies;
  • Gevelreiniging Amersfoort tegen concurrerende prijzen;
  • U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen.

 

Verschillende reinigingsmethodes

Er bestaan verschillende methodes voor een gevelreiniging Amersfoort. Welke gebruikt moet worden, is afhankelijk van de ondergrond en de soort vervuiling. De drie hoofdmethodes zijn stoomreinigen, chemisch reinigen, stralen en laserreiniging.

Stoomreinigen – ook wel stoomcleanen genoemd – is vooral geschikt voor het verwijderen van algen, mos en resten van klimplanten.

Chemisch reinigen kan op basis van zure chemicaliën en op basis van basische chemicaliën. Welke methode voor uw gevel geschikt is, weet de gevelreinigingsspecialist van Klusdirect na inspectie van uw gevel. Basische middelen zijn onder meer geschikt voor poreuze ondergronden, zure middelen zijn agressiever dan basische chemicaliën.

Stralen kent verschillende soorten van stralen, namelijk nevelstralen, vochtstralen en zandstralen. Nevelstralen is de mildste manier, zandstralen de hardste. Elke vorm van stralen kan met verschillende druk, samenstelling, spuitmonden en spuithoeken worden toegepast, waardoor een breed scala aan reinigingsmethoden bestaat.

Bij laserreiniging wordt intensief licht gebruikt om vuil op te lossen.

 

Gevel impregneren na gevelreiniging Amersfoort

Vaak zal de gevelreinigingsspecialist van Klusdirect voorstellen uw gevel te impregneren. Daarmee wordt een gevel bijvoorbeeld vocht- en vuilwerend gemaakt. Als u elke tien jaar uw gevel laat impregneren, zal gevelreiniging in de toekomst niet meer nodig zijn.

Ook bestaan er speciale coatings die het mogelijk maken gemakkelijker verf te verwijderen. Deze coating wordt wel toegepast bij gebouwen die regelmatig het doelwit van graffiti zijn.

Soms is het ook nodig om het voegwerk – of zelfs een of meerdere gevelstenen – te vervangen na de gevelreiniging Amersfoort. Klusdirect heeft ook voor deze klussen zijn vakmensen.

 

Contact

U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met Klusdirect als u meer wilt weten over het reinigen van uw gevel. Wij komen graag langs om u te adviseren over de juiste methode voor een gevelreiniging Amersfoort of het impregneren van uw gevel.

 

Bekijk ook:

Direct contact