Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Platte daken en hellende daken Nijmegen

Een dak gaat heel wat jaren mee, afhankelijk van de dakbedekking en het onderhoud, zo’n 30 tot wel 100 jaar. Daken zijn tevens de meest kwetsbare delen van het huis, meer dan muren hebben ze last van weersinvloeden. Daarom is periodiek onderhoud aan daken ook zo belangrijk. En als reparaties aan beginnende problemen snel worden uitgevoerd, kan ook de levensduur van het dak verlengd worden. Tot slot zijn er nog levensduur verlengende werkzaamheden die u kunt laten uitvoeren. Als u goed voor uw dak zorgt, voorkomt u vroegtijdige ingrijpende renovaties en vervangingen. Klusdirect kan u daarbij van dienst zijn. Wij voeren alle voorkomende werkzaamheden uit aan platte daken en hellende daken Nijmegen.

 

Periodiek onderhoud aan platte daken en hellende daken Nijmegen

Hoe vaak u periodiek onderhoud moet laten uitvoeren, is mede afhankelijk van de locatie van uw woning. In een omgeving met veel bomen is vaker onderhoud nodig dan in een stadswijk. Bladeren en takken, stuifmeel en andere fijne stoffen zorgen voor een snellere vervuiling, risico op verstoppingen en een snellere aanwas van algen en mossen. Bovendien is de kans op schade bij storm groter door afbrekende takken bijvoorbeeld. Ook woningen waar weinig zon op het dak schijnt, hebben vaker onderhoud nodig omdat daken er langer vochtig blijven.

Bij periodiek onderhoud kunt u denken aan dakinspectie, dakreiniging, schoorsteeninspectie, verwijderen van vogelnesten, schoorsteenvegen, schoonmaken van dakgoten en het schoonmaken van dakkapellen, enz. Klusdirect voert al deze werkzaamheden uit aan platte daken en hellende daken Nijmegen. U kunt bij Klusdirect ook terecht voor onderhoudscontracten.

 

Werkzaamheden aan platte daken en hellende daken Nijmegen door Klusdirect

  • Klusdirect werkt met ervaren en gecertificeerde dakdekkers;
  • Klusdirect werkt door heel Nederland;
  • Klusdirect houdt rekening met de wet- en regelgeving;
  • Voor alle onderhoudswerkzaamheden;
  • Voor alle levensduur verlengende behandelingen;
  • Voor alle grote en kleine reparaties;
  • Voor alle renovaties en vervangingen;
  • Voor betrouwbaar en deskundig advies;
  • Voor de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs;
  • Voor vrijblijvende offertes.

 

Levensduur verlengende behandelingen

Er zijn verschillende manieren om de levensduur van platte daken en hellende daken Nijmegen te verlengen. Om vuil en vocht – en daarmee algen en mossen – minder kans te geven, kunt u daken, schoorstenen en gevels laten impregneren. Na zo’n behandeling dringt het vocht niet langer de ondergrond binnen, maar rolt het er in druppels vanaf. Het coaten van dakpannen is een vergelijkbare behandeling, maar met coaten kunt u tevens voor een (heel andere) kleur kiezen, waardoor uw dak er weer als nieuw uitziet. Ook vernieuwende voegwerken verlengen de levensduur van onder andere schoorstenen, gevels en daken.

 

Grote en kleine reparaties

Een klein mankement kan al snel grote gevolgen hebben. Een lekkage aan de dakgoot bijvoorbeeld kan tot schimmel en houtrot binnenshuis leiden. Hoe sneller u een reparatie laat uitvoeren, hoe beter u een ingrijpende reparatie of renovatie aan platte daken en hellende daken Nijmegen kunt voorkomen.

 

Ook voor renovaties, het vervangen van dakpannen en andere grote werkzaamheden aan platte daken en hellende daken Nijmegen bent u bij Klusdirect aan het juiste adres. Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Bekijk ook:

Direct contact