Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Boeiboorden montage Zwijndrecht

Boeiboorden – ook wel boeidelen genoemd – maken onderdeel uit van de dakranden aan platte daken en langs dakgoten, terwijl windveren tot de dakranden langs de schuine delen van hellende daken behoren. Beide hebben de functie vocht en kou tegen te houden. Windveren en boeiboorden van hout vragen veel onderhoud om houtrot te voorkomen. Tegenwoordig zijn de kunststof boeiboorden sterk in opkomst, omdat ze weinig onderhoud vragen. Vooral nu kunststof boeidelen qua uiterlijk sterk zijn verbeterd. Het vervangen van houten boeidelen door kunststof boeiboorden gebeurt daarom steeds vaker. De boeiboorden montage Zwijndrecht is een kwestie van nauwkeurig inmeten en plaatsen en wordt vaak aan de dakspecialist van Klusdirect overgelaten. Datzelfde geldt voor het plaatsen van nieuwe windveren.

 

Diverse materialen voor boeiboorden en windveren

Boeiboorden en windveren zijn doorgaans van hetzelfde materiaal gemaakt vanwege de eenduidige uitstraling van het dak en de gevel van het hele pand. De meest gebruikte materialen voor boeidelen en windveren zijn hardhout en kunststof, maar u kunt ook kiezen voor zink of plaatstaal met een speciale pvc-coating. Zink en gecoat plaatstaal vragen net als kunststof weinig onderhoud en gaan jarenlang mee. Een voorbeeld van gecoat plaatstaal is Plastisol.

Goede houtmaterialen voor windveren en boeiboorden zijn red cedar – licht, gemakkelijk te verwerken, duurzaam en in lange delen verkrijgbaar –, hardhout multiplex en duurzaam MDF.

Kunststof platen zijn bijvoorbeeld van Trespa of Keralit. Keralit is duurder omdat deze platen onzichtbaar gemonteerd kunnen worden.

De dakspecialist van Klusdirect kan boeiboorden montage Zwijndrecht in alle materialen uitvoeren. Elk materiaal kent zijn eigen voor- en nadelen. Welk materiaal u kiest, is afhankelijk van uw persoonlijke smaak en de hoogte van de investering die u wilt en kunt doen.

 

Boeiboorden montage Zwijndrecht door Klusdirect

  • Een Klusdirect dakspecialist ook bij u in de buurt;
  • Voor windveren en boeiboorden montage Zwijndrecht in elke materiaalsoort;
  • Tevens voor dakinspectie en dakreiniging;
  • Ook voor dakgoten schoonmaken en vogelnesten verwijderen;
  • De dakspecialist van Klusdirect geeft betrouwbaar en eerlijk advies;
  • Boeidelen montage tegen scherpe prijzen;
  • Vraag vrijblijvend een offerte op.

 

Combineren met andere dakgeralateerde klussen

Als uw Klusdirect dakspecialist er toch is voor de boeiboorden montage Zwijndrecht, kunt u meteen een dakinspectie of een dakreiniging laten uitvoeren. Deze werkzaamheden kunnen het best periodiek worden uitgevoerd om de levensduur van uw dak te verlengen. Door deze werkzaamheden te combineren, bespaart u voorrijkosten en uurloon omdat de dakspecialist voor twee of drie klussen tegelijk zijn materialen klaarzet en gebruikt.

Ook het verwijderen van vogelnesten uit de dakgoot – of de schoorsteen – neemt de Klusdirect dakspecialist in een moeite mee.

Tip: Samen met uw buren de boeiboorden vervangen of andere dakgerelateerde werkzaamheden laten uitvoeren door Klusdirect, zal de kosten ook flink drukken.

 

Meer informatie en contact

Heb u behoefte aan meer informatie, bijvoorbeeld over de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor de windveren of boeidelen montage, neemt u dan vrijblijvend contact op met Klusdirect. U kunt ook direct een offerte aanvragen voor alleen de boeiboorden montage Zwijndrecht of voor meerdere klussen door Klusdirect.

 

Bekijk ook:

Direct contact