Vragen? Bel Klusdirect.nl 0800-2255325

Voegwerken dak, schoorsteen en gevels Arnhem

Wist u dat uw gevel voor 25% uit voegwerk bestaat? Voegen bepalen daarom in belangrijke mate het aanzien van uw woning, al had u dat waarschijnlijk niet gedacht. Maar voegwerk is niet alleen belangrijk voor het aanzien van de woning, het heeft ook verschillende belangrijke functies. Zo houdt het de stenen bij elkaar, zorgt ervoor dat stenen met kleine onregelmatigheden toch een recht en vlak geheel gaan vormen, voegen vangen krimp en uitzetting onder invloed van het weer op en ze hebben een belangrijke functie in de vochthuishouding van het pand. Goede voegen ademen, maar maken de gevel tegelijkertijd waterdicht.

Als er problemen met de voegwerken dak, schoorsteen en gevels Arnhem zijn, schakelt u Klusdirect in voor het vernieuwen van (eventueel een deel van) het voegwerk.

 

Wanneer voegwerken vernieuwen

Voegen kunnen na verloop van tijd poreus worden, waardoor ze vocht opnemen en bij vorst kunnen barsten en afbrokkelen. Ook geven ze dan vocht door naar binnen, u krijgt vochtdoorslag, met – als u er niet op tijd bij bent – vochtplekken en schimmel tot gevolg.

Als u veel mossen in de voegen ziet, is dat een teken dat de voegen poreus zijn geworden. De mossen zorgen er tevens voor dat de gevel slecht droogt, wat het probleem verergert. In het ergste geval komen stenen los te zitten. Dit is bijvoorbeeld bij schoorstenen en enkelsteens muren nogal eens het geval. Ook bij daken komen voegwerken voor, bij reparaties aan de nokvorst moet bijvoorbeeld ook het voegwerk vervangen worden. Klusdirect werkt met metselaars, gespecialiseerde voegers en dakwerkers voor de voegwerken van dak, schoorsteen en gevels.

 

Voegwerken dak, schoorsteen en gevels Arnhem door Klusdirect

  • Klusdirect werkt met ervaren specialisten;
  • Klusdirect werkt door heel Nederland;
  • Voor voegwerken aan daken;
  • Voor voegwerken aan gevels;
  • Voor voegwerk aan de schoorsteen;
  • Ook voor gevelreiniging en dakreiniging;
  • Altijd hoge kwaliteit tegen een lage prijs;
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan.

 

Werkzaamheden bij voegwerken dak, schoorsteen en gevels Arnhem

Bij het vernieuwen van de voegen moeten eerst de oude voegen verwijderd worden. Dit gebeurt meestal met een speciale slijpmachine, maar op bepaalde plekken soms ook door weghakken. Bij het gebruik van een slijpmachine gebruikt Klusdirect ook een speciale stofzuiger zodat u – en uw omgeving – geen last hebben van het stof. Nadat de voegen zijn verwijderd, wordt de gevel, de schoorsteen of de nokvorstenrand gereinigd, zodat de nieuwe voegen beter hechten.

Nadat de nieuwe voegwerken aan dak, schoorsteen of gevels gerealiseerd zijn, kunt u eventueel de gevel of het dak laten impregneren door Klusdirect. Zo krijgen vocht, algen en mossen weinig kans en bovendien is het vuilafstotend of graffiti werend. Uw gevel of dak is beter beschermd en blijft langer mooi.

 

Verschillende soorten mortel en verschillende voegen

Er bestaan verschillende manieren van voegen en er kunnen verschillende soorten – én kleuren – mortel gebruikt worden. Klusdirect weet door jarenlang opgebouwde expertise en kennis precies wat nodig is voor de voegwerken dak, schoorsteen en gevel van uw woning.

 

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan bij Klusdirect voor voegwerken dak, schoorsteen en gevel.

 

Bekijk ook:

Direct contact